HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

BVI közelebb került az OECD Fehérlistához

2009.05.21. 11:04 Danku Tamás

BVI (British Virgin Island) az adózási információk megosztására vonatkozó, kétoldalú (OECD modell) egyezményt írt alá a Fáraó-szigetekkel, Finnországgal, Grönlanddal, Izlanddal, Norvégiával és Svédországgal, Május 18.-án. A tárgyalások során kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményeket is aláírtak.

Ezzel összesen kilencre növekedett a BVI által kötött TIEA száma.

Legközelebb Franciaországgal és Új-Zélanddal készül egyezményt alárni BVI, így valószínűleg rövidesen rendelkezni fog az OECD által javasolt számú (12) adózási információk megosztásáról szóló egyezménnyel, TIEA-val.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr671135136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása