HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

10%

2010.07.23. 21:10 Danku Tamás

Ezt is megértük. Július 1-től a társasági adó kulcsa 500 millió forint adóalapig 10% lett. Mivel sokminden más nem változott a társaságiadó törvényben, érdekesen néznek ki például az ellenőrzött külföldi társaságokra vonatkozó szabályok. Nem változott - eddig - az adóalap csökkentő és növelő tételek köre, így például a kapott jogdíjak effektív adókulcsa 1 000 millió forint adózás előtti eredményig 5% lehet, mivel a kapott jogdíj 50%-a továbbra is levonható az adóalapból és iparűzési adó sem terheli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr122171807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása