HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

ANTIGUA & BARBUDA: Series LLC

2010.11.25. 23:24 Danku Tamás

Az Antigua & Barbuda szigeteken alapítható LLC hasonlít a már jól ismert amerikai LLC-re és a Series LLC forma használható akár protected cell company-ként is. A Series LLC-nek lehetnek különböző jogokkal - szavazat, osztalék, tulajdonrész - rendelkező tagjai, így a PCC-hez hasonló sejteket lehet létrehozni egy LLC-n belül, elkerülve az ellenőrzött külföldi társaságokra vonatkozó szigorú szabályok okozta problémákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr482473795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása