HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

50%-os Francia forrásadó

2010.02.25. 22:04 Danku Tamás

Franciaország 50%-os forrásadót vet ki a 18, a Közösségen kívül, szerinte "nem együttműködő" országban bejegyzett cégeknek fizetett osztalékra, jogdíjra és kamatra.

Az országok listája:

Anguilla, Belize, Brunei, Costa Rica, Dominica, Grenada, Guatemala, Cook Islands, Marshall Islands, Liberia, Montserrat, Nauru, Niue, Panama, Philippines, St Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines.

Érdekesség, hogy van közöttük néhány olyan ország is, amelynek van Franciaországgal adózási információk cseréjéről szóló egyezménye.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr291790898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása