HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

Adóváltozások 2010

2009.09.27. 16:39 Danku Tamás

A következő év jelentős változásai miatt sok adótervezésre használt cégstruktúrát kell újragondolni, újratervezni, ahhoz, hogy a továbbiakban is hatákonyan használhatóak legyenek adózási költségek csökkentésére.

Az alábbi linkenek olvashat a változásokról és olyan megoldásokról, amik a jövőben is megfelelő megoldást jelentenek és 2010-től adómentesen használhatóak. Amennyiben úgy látja, hogy a cégsturktúrája átszervezésere, átgondolásra vagy újratervezésre szorul, kérjük keresse irodánkat bizalommal.

Forrásadó: 30%

Forrásadó ellen: Back to back loan

Forrásadó ellen: Jogdíj ügynök

Forrásadóval érintett országok és szolgáltatások

SZJA változások

Az ellenőrzött külföldi társaságok (EKT) fogalmának változása

Az adózási információk cseréjéről szóló egyezmények hatása a magyar adóalanyokra

EU Holding megoldások az EKT szabályokra

Protected Cell Company az EKT szabályok megoldására 

A Trustok szerepe az EKT problémák megoldásában

Ki a tényleges tulajdonos? Pénzmosás elleni szabályok vs. Adótörvények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr591410916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása