HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

Belize: letelepedési program

2010.03.07. 17:02 Danku Tamás

Rövidesen megváltozhatnak a Belize-i letelepdési program (Qualified Retired Persons program) feltételei.

Jelenleg a 45 év feletti külföldiek kérelmezhetik a letelepedési engedélyt, ha legalább 2000 USD havi bevétellel rendelkeznek. A letelepedők 15 000 USD értékben vámmentesen hozhatnak be az országba különböző használati tárgyakat is. A külföldről származó bevételük után nem kell Belize-ben adót fizetniük, de a havi 2000 USD-nak minden hónapban a Belize-i bankszámlájukra kell, hogy érkezzen. A tengerparton már 500 000 USD-től lehet saját partrésszel és kikötővel rendelkező 2 szintes ingatlanokat vásárolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr991816581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása