HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

Új szabályok a Seychelles-szigeteken

2012.02.25. 13:04 Danku Tamás

Az egyik, ha nem a legnépszerűbb IBC helyszínen, tavaly decemberben megtörtént a százezredik Seychelles-i cég bejegyzés is. Ezzel majdnem egy időben két, az IBC-kre vonatkozó aránylag szigorú szabályt vezettek be.

Ezután az új alapítású és a régi cégeknek is be kell jelenteniük az iratőrzésük helyét a helyi ügynöknek. Ha az ügynök nem tartja nyilván ezt az adatot, akkor komoly összegű büntetésre számíthat a SIBA-tól, a helyi felügyelettől.

Nem lehet a jövőben bemutatóra szóló részvényekkel IBC-t alapítani és a régi cégek bemutatóra szóló részvényeit is át kell konvertálni. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr624201973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása