HTML

Offshore.Co

A nemzetközi adótervezés a magyar vállalkozások és adózók által talán a legritkábban igénybe vett üzleti, tanácsadói szolgáltatás, amely ennek ellenére rendkívül sok lehetőség nyújt az adóterhek, illetve az "adózási költség" csökkentésére, kizárólag legális úton. A blogban az offshore és onshore cégek, adótervezési modellek és az általunk használt "eszközökkel" kapcsolatos híreket, megoldásokat, eseteket, újdonságokat szeretnénk bemutatni.

Friss topikok

UK: Szigorodó büntetések az eltitkolt offshore számlák miatt is

2011.03.31. 13:13 Danku Tamás

Az Egyesült Királyságban növekszik a külföldi adóköteles jövedelmüket eltitkoló magánszemélyekre kiszabható adóbírság mértéke.

Ha a jövedelem forrása az Egyesült Királyság és azon országok, amelyekkel automatikus információ megosztásról szóló egyezménye van, a bevallatlan és felderített adóhiány 100% százaléka a büntetés. Ha a forrás olyan ország, amely csak külön kérésre ad ki információt vagy fejlett ország, de a UK nem oszt meg vele információt, akkor a büntetés az adóhiány 150 százaléka. Ha a forrás olyan ország, amely senkivel sem oszt meg információt vagy a UK-vel kötött egyezménye nem felel meg a nemzetközi ajánlásoknak, a büntetés mértéke az adóhiány 200 százaléka.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreco.blog.hu/api/trackback/id/tr192787942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása